Ambassadör

VÅRA AMBASSADÖRER

Undrar du hur det är att arbeta som ambassadör hos oss? Då har du hittat rätt! Här kan du lära känna några av våra ambassadörer bättre och läsa mer om deras tid hos oss.

Vill du bli vår nästa ambassadör? Skicka din ansökan idag!

Bli ambassadör

Frida Hallin

Utöver att Frida gör ett utmärkt jobb hos oss som ambassadör på heltid så är hon även en flitig deltagare på de aktiviteter vi anordnar, som inkluderar alltifrån gemensamma gruppträningstillfällen, ambassadörskvällar och internutbildningar.

Malik Alhassan

När Malik började jobba hos oss för cirka tre år sedan hade han precis flyttat till Sverige. Från tillfälligt lagerjobb till receptionist på flera olika företag har Malik gått en spikrak väg framåt och under resans gång lärt sig att både skriva och prata flytande svenska.

Jonas Aronsson

Direkt från gymnasiet tog Jonas klivet in i arbetslivet som ambassadör hos oss. Med uppdrag inom alltifrån event till reception och transport blev Jonas alltmer varm i kläderna. Det var under ett jouruppdrag hos kund som Jonas manövrerade receptionen med sådan bravur att han blev erbjuden en heltidstjänst i deras kundtjänst. Som de själva uttrycker det personifierar Jonas service ut i fingerspetsarna!

Stefan Aldén

När en av våra kunder sökte efter en tillfällig kandidat för att starta upp deras vaktmästeri föll valet på vår klippa Stefan! Med en gedigen bakgrund inom ledarskap, IT och idrott av olika slag passade han som handen i handsken för uppdraget. Från att uppdraget var tillfälligt har Stefan briljerat så pass att han styr vaktmästeriet än idag, flera år senare.

Raffaele Flauto

Det var under en sen fredagsnatt vi först kom i kontakt med Raffaele, som då stod i kassan på McDonalds och jobbade. Vi tyckte han gjorde ett sådant briljant jobb och utstrålade Ryska Posten Bemanning-anda, så det hela slutade med att vi headhuntade honom till oss. Trots att Raffaele numera är i Australien på andra äventyr har vi genom honom kommit i kontakt med flera av hans vänner som numera också kan titulera sig som ambassadörsstjärnor hos oss!

Moa Zeidlitz

Med en sprudlande och flexibel personlighet är Moa som klippt och skuren för ambassadörsyrket. Vi har haft nöjet att ha henne med oss i cirka 3 år. Utöver många bokade uppdrag har Moa även kammat hem priset som ”Årets bästa huvudroll” i Ryska Posten Bemannings egna Oscarsgala med motiveringen: ”En fantastisk kameleont som med energi, glädje och professionalism är enormt älskad och efterfrågad. Helt enkelt en stor förebild för en ambulerande ambassadör!”. Trots att hon nu pluggar media/produktion jobbar Moa fortfarande extra som ambassadör ute hos några av våra kunder.

Miranda Dahlin

Miranda började sin resa hos oss som ambulerande ambassadör vid sidan av sitt extrajobb på H&M. Bokningarna hos oss blev allt fler och det dröjde inte länge innan Miranda jobbade ambulerande på heltid. Efter en tid kom en förfrågan om att starta upp Ryska Postens egen reception på prov i två veckor, som snabbt övergick till en heltidsanställning. Utöver sina dagliga sysslor som First Impression Manager så koordinerar hon gemensamma träningspass, interna fester och födelsedagsfiranden av kollegor. Dessutom är Miranda en riktig sångfågel som har skrivit och spelat in inte mindre än två Ryska Posten-låtar.

LEDIGA TJÄNSTER

ÄR DU UTE EFTER NYA UTMANINGAR?

Här listar vi några av de lediga tjänster som är aktuella just nu

Läs mer