JOBBA HOS OSS

ATT ARBETA SOM AMBASSADÖR

På Ryska Posten Bemanning strävar vi alltid efter att leverera bästa möjliga service och ställer därför stora krav på våra ambassadörers flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang. I gengäld erbjuder vi en stimulerande och rolig arbetsmiljö med varierande uppdrag som ger en bred erfarenhet av arbetsmarknadens olika branscher.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som ambassadör för Ryska Posten Bemanning.

Bli ambassadör

Varför ska du arbeta hos oss?

När du jobbar hos oss blir du en del av ett starkt och sammansvetsat team med höga ambitioner, där alla som arbetar brinner för service och kundrelationer. Vår kultur präglas av kreativitet och engagemang, vi har högt i tak och korta beslutsvägar, vilket ger utrymme för utveckling och påverkan. När du ingår i vår uthyrningsverksamhet är du en del av vår familj – vi är ett team med en gemensam plattform där alla bryr sig om och ställer upp för varandra. Vi arbetar aktivt med att skapa en engagerande och inspirerande miljö där alla trivs och utvecklas tillsammans. För att stärka teamkänslan har vi därför en rad löpande aktiviteter, utbildningar och evenemang. Att vi har roligt tillsammans är en självklarhet.

ARBETA SOM AMBULERANDE AMBASSADÖR

Som ambulerande ambassadör har du en omväxlande och fartfylld vardag. Du kommer dels vara schemalagd med fasta tider och dels vara jour och bli bokad på uppdrag samma dag. De allra flesta uppdragen är inom reception och konferens men det kan även förekomma uppdrag inom administration och event. I denna roll får du prova på ett varierat arbete inom alla olika branscher – en möjlighet att upptäcka företag du annars inte fått inblick i! Dessutom kan du få inspiration, erfarenhet och ett kontaktnät inför din framtida karriär.

ARBETA PÅ FASTA UPPDRAG

Som ambassadör på Ryska Posten Bemanning kan du arbeta på kortare såväl som längre uppdrag och det förekommer även hyrköpsuppdrag där du initialt är anställd av oss men där kunden övertar anställningen efter ett visst antal månader. Att arbeta som ambassadör är ett bra sätt att få in en fot på spännande företag och det ger dig även den unika möjligheten att ta del av det bästa av två världar.  Du får kontaktperson och kollegor både hos oss samt på det företag där du arbetar! Under lediga jobb kan du se ett urval av de tjänster vi rekryterar till just nu.

Våra kunder

Våra kunder finns representerade inom alla olika branscher och vi arbetar med allt från internationella finansbolag och välrenommerade advokatbyråer till retailbolag, reklam och PR-byråer. Gemensamt för de företag vi arbetar med är att de, precis som vi, värdesätter service och möjligheten att arbeta med otroligt duktiga och lösningsorienterade människor.

ANNAN NYTTIG INFORMATION OM HUR DET ÄR ATT VARA EN DEL AV OSS

Infokväll
På infokvällen lär vi känna varandra bättre samtidigt som representanter från våra olika avdelningar inom Ryska Posten-familjen lär oss mer om de tjänster vi erbjuder.

Internutbildningar
För att du ska känna dig trygg i din roll och fortsätta utveckla din kompetens har vi interna utbildningar på kontoret där vi lär oss mer om exempelvis servering och service.

Karriärmöjligheter
Vår kultur präglas av kreativitet och engagemang, vi har högt i tak och korta beslutsvägar, vilket ger utrymme att utvecklas och växa.

Fest
Ibland måste man slå på stort! Missa inte kvällarna när vi klär upp oss lite extra och får den där “Ryssen-kvällen” man aldrig vill glömma.

After work
Vad är ett jobb utan att umgås och lära känna sina kollegor? Vi har ofta träffar där vi möts upp för att ha roligt tillsammans. Hoppas att vi syns vid nästa tillfälle!

Tillväxt, ambition och vision
Tillsammans växer vi explosionsartat för varje år som går. Som en del av oss blir du en del av ett team med höga ambitioner och relationer.

Friskvård
För att ge dig de bästa förutsättningarna att kombinera träning, jobb och fritid har vi ett samarbete med SATS som du kan läsa mer om här.

OM OSS

VILL DU VETA MER OM OSS?

Här kan du läsa mer om Ryska Posten Bemanning och vår verksamhet

Läs mer