JOBBA HOS OSS

ATT ARBETA SOM AMBASSADÖR

På Ryska Posten Bemanning strävar vi alltid efter att leverera bästa möjliga service och söker därför efter personer som kan vara ambassadörer för det vi står för. Därför söker vi dig, som liksom oss, inte bara vill leverera utan överleverera. Vår kultur präglas av kreativitet och engagemang, vi har högt i tak och korta beslutsvägar, vilket ger utrymme för utveckling och påverkan. Vi arbetar aktivt med att skapa en engagerande och inspirerande miljö där alla trivs och utvecklas tillsammans. Som ambassadör kan du dels arbeta som ambulerande på olika korta uppdrag eller fasta uppdrag under en längre tid.

Låter det spännande? Kontakta oss!

Bli ambassadör

AMBULERANDE AMBASSADÖR

Som ambulerande ambassadör har du en omväxlande och fartfylld vardag. Du arbetar på kortare uppdrag hos kunder i varierande branscher där uppdragen ligger inom våra tjänsteområden. I dessa roller får du prova på ett varierat arbete och får en chans att upptäcka företag du annars inte fått inblick i! En fantastisk möjlighet att få erfarenhet och samtidigt bygga ett starkt kontaktnät inför din framtida karriär tillsammans med oss.

AMBASSADÖR i JOUR

I vår strävan att leverera service i världsklass till våra kunder har vi ett stjärnteam redo att rycka ut när det behövs. I denna roll får du uppdrag av varierande karaktär vilket gör att du måste vara rustad för att kunna hantera utmanande situationer. Du ska vara ute hos våra kunder inom 60 minuter efter att du har blivit tilldelad uppdraget, redo för en spännande arbetsdag. Vi väljer därför ut dessa ambassadörer med omsorg för att kunna leverera det våra kunder förväntar sig.

AMBASSADÖR PÅ FASTA UPPDRAG

Som ambassadör på Ryska Posten Bemanning kan du även arbeta på längre uppdrag där du har en fast tjänst på ett företag. Det ger en större möjlighet att utveckla långsiktiga relationer och få mer djupgående kunskap inom ett specifikt område. Att arbeta som ambassadör på fasta uppdrag ger dig den unika möjligheten att ta del av det bästa av två världar. När du är ute hos kunden är du fortfarande en del av vår familj och har nära kontakt med oss under hela resan. Under lediga jobb kan du se ett urval av de tjänster vi rekryterar till just nu.

VARFÖR SKA DU ARBETA HOS OSS?

Vilja, hjärta och engagemang är våra ledord och något som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi erbjuder en stimulerande och rolig arbetsmiljö med varierande uppdrag som ger en bred erfarenhet av arbetsmarknadens olika branscher. När du arbetar hos oss blir du en del av ett starkt och sammansvetsat team med höga ambitioner, där alla som arbetar brinner för service och kundrelationer. När du ingår i vår uthyrningsverksamhet är du en del av vår familj – vi är ett team med en gemensam plattform där alla bryr sig om och ställer upp för varandra. För att stärka teamkänslan har vi därför en rad löpande aktiviteter, utbildningar och evenemang. Att vi har roligt tillsammans är en självklarhet.

Och så…

Ambassadörsträffar
På ambassadörsträffar lär vi känna varandra, utbyter erfarenheter och arbetar med kompetensutveckling. Här får ni även en chans att lära känna resten av Ryska Posten-familjen och träffa nya härliga kollegor.

Kompetensutveckling
För att du ska känna dig trygg i din roll och fortsätta utveckla din kompetens har vi interna utbildningar på kontoret där vi lär oss mer om det du behöver för att leverera service i världsklass.

Karriärmöjligheter
Att arbeta som ambassadör är en fantastisk möjlighet att få erfarenhet och samtidigt bygga ett starkt kontaktnät inför din framtida karriär tillsammans med oss. Tillsammans växer vi explosionsartat för varje år som går. Som en del av oss har du möjlighet att vara en del av den utveckligen och det är bara du som sätter dina egna gränser!

Vi håller igång
För oss är det viktigt att du mår bra. Vi samarbetar med SATS där var och en kan välja den träningsform som passar bäst. En gång i månaden tränar vi tillsammans och aktiverar oss även genom att delta i olika tävlingar och lopp.

After Work
Vad är ett arbete utan att umgås med sina kollegor även efter jobbet någon gång? Nyfiken på vad de har hittat på sedan sist? Glid förbi för en snackis på någon av våra After Works.

Fest
Ibland måste man slå på stort! Vi på Ryska Posten vet hur man arrangerar fester – det är minsann inget du vill missa, vi lovar.

OM OSS

VILL DU VETA MER OM OSS?

Här kan du läsa mer om Ryska Posten Bemanning och vår verksamhet

Läs mer