VARFÖR DU SKA JOBBA MED OSS

Det finns flera stora välkända bolag som kan ge dig bra bemanningslösningar så varför ska du välja oss? Jo, det är rätt enkelt egentligen. Ett mindre bolag kan inte vara som de stora. Vi kan inte jobba med krångliga avtal som gör att du inte får flexibilitet från början eller skicka kandidater med fel personlighet och kunskap till våra kunder. Vi kan inte vara långsamma, dröja i vår återkoppling eller underskatta vikten av ett snabbt och professionellt bemötande. Inte heller kan vi vara opersonliga eller oflexibla och inte klara att anpassa oss till det som kunderna faktiskt behöver. Vi vill uppfattas som unika i vår bransch samt vara det självklara valet för både kunder och medarbetare. För att lyckas med det måste vi tänka annorlunda, våga utmana sättet företag ser på servicetjänster på kontoret och aldrig underskatta vikten av att ha roligt tillsammans.

OM OSS

Ryska Posten Bemanning grundades 2012 och är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom yrkesområdena reception, administration, kundtjänst, ekonomi och övrig kontorsservice. Vi har på kort tid tagit en stark position inom bemanningsbranschen och etablerat oss som en av de ledande aktörerna inom kontorsbemanning.

Med kvalificerade rekryteringsprocesser, stora nätverk och ett stort engagemang arbetar vi snabbt och effektivt för att få fram de bästa kandidaterna till långa såväl som korta uppdrag. Vi ansvarar idag för driften av många utav Stockholms största receptioner och är även helt unika med tjänsten expressbemanning som innebär att vi garanterar att en person är på plats, i city, inom 60 minuter från genomförd bokning.

Ambitionen är att fortsätta ta marknadsandelar genom att erbjuda världens bästa kontorsservice. Utöver befintliga kontor i Stockholm och Göteborg planeras etableringar i flera svenska städer inom kort.

 

VARFÖR DU SKA JOBBA HOS OSS

Ryska Posten Bemanning är en ung och hungrig organisation med drivna sociala hjältar som alltid går en extra mil för att få kunderna nöjda. Vi levererar alltid bästa möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang. Som del i vår uthyrningsverksamhet är man en del av vår familj – vi är ett team med en gemensam plattform där alla bryr sig om och ställer upp för varandra. Vi arbetar aktivt med att skapa en engagerande och inspirerande miljö där alla trivs och utvecklas tillsammans. För att stärka teamkänslan har vi därför en rad löpande aktiviteter, utbildningar och evenemang. Att vi har roligt tillsammans är en självklarhet.

ENGAGEMANG

Vi engagerar oss gärna i projekt och initiativ som syftar till att förbättra levnadsstandarden för människor eller som arbetar för att göra världen till en bättre plats. Nedan följer projekt vi engagerat oss i:

  • Just Arrived är ett initiativ med syftet att hjälpa nyanlända att snabbare komma i arbete och börja bygga ett nätverk och ett CV här i Sverige. Vi har stöttat projektet genom kampanjer där vi samlat in donationer till projektet.
  • Matmissionen är Sveriges första sociala supermarket som erbjuder arbetsträning för människor, arbetar för minskat matsvinn och förbättrar livssituationen för personer som lever i ekonomisk utsatthet. Vi har stöttat projektet med medarbetare till den första butiken som öppnade i Stockholm.

Friskvård

För att skapa de bästa förutsättningarna att kombinera träning, jobb och fritid har vi ett samarbete med SATS där vi erbjuder våra ambassadörer ett VIP-medlemskap som ger förmånen träna helt kostnadsfritt på alla SATS-anläggningar i Sverige. En gång i månaden kör vi gemensamma träningspass där vi tränar tillsammans, ambassadörer såväl som kundansvariga, rekryterare och övriga medarbetare på kontoret. Vi har även tävlingar med fina priser till de mest flitiga deltagarna.

HÅLLBARHET

Att minska vår miljöpåverkan är lika viktigt som att ge service i världsklass till våra kunder. Om vi inte gör det, kommer vi inte sova gott om natten. Därför tänker vi medvetet i alla beslut vi tar, stora som små. Nedan följer några exempel på våra initiativ:

  • Vi är delägare i ett vindkraftverk och har på så sätt en miljöneutral energiförsörjning utan koldioxidutsläpp.
  • Vi kör 100% elbilar, som dessutom laddas med el från vårt eget vindkraftverk.
  • Vid inköp väljer vi alltid miljömärkta produkter eller det mest miljövänliga alternativet.
  • Vi ser kontinuerligt över vår verksamhet och letar aktivt efter fler sätt att vara miljövänliga.

RYSKA POSTEN

Från budfirma till ett fullserviceföretag

Vi kan skicka isskulpturer till Zanzibar, fikabröd över gatan, sjösätta båtar, planera skattjakter i Stockholms skärgård, förse hela kontoret med världens alla frukter, montera 50 plasmaskärmar på under en timme och…

Det kanske låter som att vi kan göra allt, och på sätt och vis stämmer det. Sen starten 1998 har vi ständigt anpassat vår service efter kundens behov och växt från en liten budfirma till ett fullservice-företag som levererar service över hela världen. Utifrån kunders önskemål har vi ständigt utvecklats och successivt arbetat fram nya affärsområden.  (Läs mer om dem till vänster.)

Ryska Posten hjälper dig att skicka försändelser från A till B på miljövänligaste tänkbara sätt, både lokalt och globalt.
Allt-i-Allo erbjuder hjälp med allt från små till stora hantverksjobb, antingen löpande eller om ni så bara vill ha hjälp med att sätta upp nya hyllor.
Ryska Posten Event sysslar med allt som har med publika event, sponsring, marknadsaktiviteter och konferenser att göra.
Ryska Posten Skafferi förser företag med produkter och tjänster som får medarbetare att må bra - inifrån och ut. Möteslådor, fruktabonnemang och frukostar är endast ett urval av produktutbudet.

JOBBSÖKANDE

VILL DU BLI AMBASSADÖR?

Läs mer om hur det är att arbeta som ambassadör för Ryska Posten Bemanning

Läs mer