OM OSS

Ryska Posten Bemanning grundades 2012, finns i både Stockholm, Göteborg samt Malmö och är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering främst inom yrkesområdena reception, administration, kundtjänst, ekonomi och övrig kontorsservice. Vi har på kort tid tagit en stark position inom bemanningsbranschen och etablerat oss som en av de ledande aktörerna inom kontorsbemanning.

Med kvalificerade rekryteringsprocesser, stora nätverk och ett stort engagemang arbetar vi snabbt och effektivt för att få fram de bästa kandidaterna till långa såväl som korta uppdrag. Vi har idag bemanning hos många välkända aktörer i Stockholm. Vi är även helt unika med tjänsten expressbemanning som innebär att vi garanterar att en person är på plats inom 60 minuter.

Som del i vår bemanningsverksamhet är man en del av vår familj – vi är ett team med en gemensam plattform där alla bryr sig om och ställer upp för varandra. Vi arbetar aktivt med att skapa en engagerande och inspirerande miljö där alla trivs och utvecklas tillsammans. Att vi har roligt tillsammans är en självklarhet.

Vår ambition är att vi ska vara det självklara valet för kunder och medarbetare. Vi vill uppfattas som unika i vår bransch genom att leverera service i världsklass och att alltid sprida en positiv känsla kring oss.

VARFÖR SKA DU SAMARBETA MED OSS?

Jo, det är rätt enkelt egentligen, vi krånglar inte till någonting! Våra grundläggande värderingar handlar om vilja, hjärta och engagemang. Men vad innebär det för dig? Vi lever efter principen att ligga steget före och vara lyhörda för våra kunders behov. Det innebär att du kan lita på att vi gör det vi säger att vi ska göra och alltid i tid. Så behöver du hjälp av ett bemanningsföretag, kontakta oss!

“Ryska Posten Bemannings kunskap, engagemang och positiva inställning gör att ingenting är omöjligt. Något vi får erfara om och om igen.” – Peak Performance

VI ENGAGERAR OSS

I projekt och initiativ som syftar till att förbättra levnadsstandarden för människor eller som arbetar för att göra världen till en bättre plats.

  • Just Arrived är ett initiativ med syftet att hjälpa nyanlända att snabbare komma i arbete och börja bygga ett nätverk och ett CV här i Sverige. Vi har stöttat projektet genom kampanjer där vi samlat in donationer till projektet.
  • Matmissionen är Sveriges första sociala supermarket som erbjuder arbetsträning för människor, arbetar för minskat matsvinn och förbättrar livssituationen för personer som lever i ekonomisk utsatthet. Vi har stöttat projektet med medarbetare till den första butiken som öppnade i Stockholm.

VI HÅLLER IGÅNG

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra. Vi samarbetar med en av landets största träningsaktörer för att ge våra medarbetare möjlighet att välja den träningsform som passar dem bäst. En gång i månaden tränar vi tillsammans och aktiverar oss även genom att delta i olika tävlingar och lopp.

VI TÄNKER HÅLLBARHET

Att minska vår miljöpåverkan är lika viktigt som att ge service i världsklass till våra kunder. Om vi inte gör det, kommer vi inte sova gott om natten. Därför tänker vi medvetet i alla beslut vi tar, stora som små. Nedan följer några exempel på våra initiativ:

  • Vi är delägare i ett vindkraftverk och har på så sätt en miljöneutral energiförsörjning utan koldioxidutsläpp.
  • Vi kör 100% elbilar, som dessutom laddas med el från vårt eget vindkraftverk.
  • Vid inköp väljer vi alltid miljömärkta produkter eller det mest miljövänliga alternativet.
  • Vi ser kontinuerligt över vår verksamhet och letar aktivt efter fler sätt att vara miljövänliga.

RYSKA POSTEN

Från budfirma till ett fullserviceföretag

Vi kan skicka isskulpturer till Zanzibar, fikabröd över gatan, sjösätta båtar, planera skattjakter i Stockholms skärgård, förse hela kontoret med världens alla frukter, montera 50 plasmaskärmar på under en timme och…

Det kanske låter som att vi kan göra allt, och på sätt och vis stämmer det. Sen starten 1998 har vi ständigt anpassat vår service efter kundens behov och växt från en liten budfirma till ett fullservice-företag som levererar service över hela världen. Utifrån kunders önskemål har vi ständigt utvecklats och successivt arbetat fram nya affärsområden.  (Läs mer om dem till vänster.)

Ryska Posten hjälper dig att skicka försändelser från A till B på miljövänligaste tänkbara sätt, både lokalt och globalt.
Allt-i-Allo erbjuder hjälp med allt från små till stora hantverksjobb, antingen löpande eller om ni så bara vill ha hjälp med att sätta upp nya hyllor.
Ryska Posten Event sysslar med allt som har med publika event, sponsring, marknadsaktiviteter och konferenser att göra.
Ryska Posten Skafferi förser företag med produkter och tjänster som får medarbetare att må bra - inifrån och ut. Möteslådor, fruktabonnemang och frukostar är endast ett urval av produktutbudet.

JOBBSÖKANDE

VILL DU BLI AMBASSADÖR?

Läs mer om hur det är att arbeta som ambassadör för Ryska Posten Bemanning

Läs mer