DITT STJÄRNKLARA VAL

Behöver ni en receptionist med glimten i ögat eller en supereffektiv administratör? Kanske en kundtjänstmedarbetare som är proffs på bemötande eller en vass ekonom? Någon som på nolltid kan täcka upp när det krisar? Vilken tur att vi känner dessa stjärnor, de är med i vår bemanningsgrupp. Vi erbjuder rekrytering, löpande och tillfällig bemanning, expressbemanning samt outsourcing – allt för att täcka upp era behov. Läs mer om våra tjänster nedan.

BEMANNING

Oavsett om ni behöver en driftig ekonomiassistent eller en serviceinriktad receptionist kan vi täcka upp ert behov med våra olika bemanningsalternativ. Vi skräddarsyr en lösning tillsammans – alltifrån löpande eller tillfällig till expressbemanning.

Läs mer

REKRYTERING

Låt oss hitta din nästa stjärna! Vi hjälper er från start till slut med att hitta den bäst lämpade kandidaten för er. Läs mer om våra olika alternativ eller slå oss en signal, vi tar fram en lösning tillsammans!

Läs mer

VILJA

Vår filosofi är att erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, när de behöver den och därför finns vi tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

HJÄRTA

För oss är det viktigaste att du som kund är nöjd och vi slår gärna knut på oss själva för att hitta den bästa lösningen för dig. Det innebär att du kan lita på att vi gör det vi säger att vi ska göra och alltid i tid.

ENGAGEMANG

Med kompetensbaserade rekryteringsprocesser, stora nätverk och ett engagemang utöver det vanliga arbetar vi snabbt och effektivt för att få fram de bästa stjärnorna till alla typer av bemanningsuppdrag.

Referenser

“För Tengbom är Ryska Posten Bemanning en pålitlig, engagerad och lyhörd samarbetspartner. Vad vi än behöver så finns Ryska Posten Bemanning där med sina mångsidiga medarbetare och hjälper oss.”
“Ryska Posten Bemannings kunskap, erfarenhet, engagemang och positiva inställning gör att ingenting är omöjligt, något vi får erfara om och om igen.”
“Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Ryska Posten. De hjälper oss med både bemanning, ”runner-tjänster” och event planering – alltid med snabba och supertrevliga medarbetare som passar fint ihop med vår företagskultur. De kommer snabbt in i jobbet och i teamet och fler än en gång har vi valt att anställa dem.”
“Professionellt bemötande, förståelse för vårt arbetssätt och träffsäker leverans.inistrativa frågor.”
“Vi på IHM är mycket nöjda med vårt samarbete med Ryska Posten Bemanning. Våra kunder består av många olika målgrupper och Ryska Posten Bemannings medarbetare har en imponerande förmåga att möta alla dessa kunder på ett målgruppsanpassat och ett professionellt sätt. Vi utvärderar regelbundet kundens upplevelse av bemötandet i Serviceorganisationen och sammanslaget resultat över året är 4.9 på en 5-gradig skala!”
“Via Ryska Posten Bemanning får vi det stöd vi behöver för att vår FM service ska fungera på bästa sätt. De levererar kompetenta medarbetare för löpande uppdrag på ett professionellt sätt samt täcker upp vid sjukdom och semester med deras snabba expresservice. Ett företag vi litar på.”

JOBBSÖKANDE

NYFIKEN PÅ ATT VETA MER?

Läs mer om hur det är att arbeta som ambassadör för Ryska Posten Bemanning

Läs mer