BEMANNING

Känner ni någon som kan rycka ut och ta hand om er reception och göra det med det där naturliga, genuina leendet på läpparna hela dagen? Känner ni någon vars ögon tindrar när fakturor ska attesteras? Eller känner ni någon som kan ansvara för er back office i ett halvår, eller som på nolltid täcker upp när dagisbacillerna knockar ut småbarnsföräldrarna i receptionen? Vi känner dem, de är med i vår bemanningsgrupp. Och nu kan ni anlita dem!

Boka nu

LÖPANDE BEMANNING

hel-, halv- eller deltidsbemanning

Löpande bemanning innebär att vi hjälper er under en längre tid. Det kan vara en hel-, halv- eller deltidstjänst där en av våra ambassadörer kommer in ett par timmar i veckan, på heltid under en förutbestämd period eller löpande tills vidare. Det går också att bestämma ett antal timmar i veckan som ni kan disponera fritt.

Boka nu

EXPRESSBEMANNING

hjälp inom 60 minuter

Inställningstiden för vår expressbemanning är 60 minuter inne i city. Det innebär att vi har en ambassadör på plats inom en timme efter genomförd bokning. För bokning utanför tull innebär det att vi är på väg till er inom 30 minuter.

Boka nu

TILLFÄLLIG BEMANNING

semesterledighet och arbetstoppar?

Tillfällig bemanning är ett smart och effektivt sätt att hantera arbetstoppar, varierande resursbehov och semestertider. Vi är vana att skräddarsy vårt erbjudande utifrån våra kunders behov samt har möjlighet att tillsätta kompetenta resurser även vid akuta situationer såsom sjukdom och annan oförutsedd frånvaro.

Boka nu

ENTREPRENAD

ni gör det som ni gör bäst, vi gör det som vi gör bäst

Med en entreprenadlösning ansvarar vi för driften av receptionen eller övriga internservicefunktioner och vi anpassar våra lösningar utifrån era specifika behov. Vi ser till att ni alltid har bästa tänkbara team på plats, hanterar semesterplanering och ansvarar för att det alltid finns utbildade backuper och vikarier vid behov. Vi arbetar aktivt för att utveckla funktionen genom kontinuerliga avstämningar för att säkerställa bästa möjliga kvalitet i alla led.

REKRYTERING

rätt person på rätt plats

Vår erfarenhet säger oss att nyckeln till en framgångsrik rekryteringsprocess är precision och relation, såväl som snabbhet och flexibilitet. Utöver faktisk kunskap och erfarenhet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang samt att vi alltid kommer ut och besöker er som kund inför varje rekryteringsuppdrag. I processerna tillämpar vi en kompetensbaserad intervjuteknik, vilket gör det möjligt att på ett konkret och objektivt sätt utvärdera en kandidats förmåga i relation till ett antal specifika kompetensområden som är relevanta för just den aktuella tjänsten.

TILLGÄNGLIGHET

Vår filosofi är att erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, när de behöver den och därför finns vi tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

SNABBHET OCH FLEXIBILITET

Med kvalificerade rekryteringsprocesser, stora nätverk och ett stort engagemang arbetar vi snabbt och effektivt för att få fram de bästa kandidaterna till alla typer av löpande bemanningsuppdrag.

VÄRLDENS BÄSTA SERVICE

Ryska Posten har en medarbetarpolicy som gäller för alla som arbetar under vårt varumärke. I policyn framgår att vi är ett fullserviceföretag där alla alltid gör det lilla extra och ansvarar för att vi tillsammans kan leverera världens bästa service till dig som kund.

Referenser

“För Tengbom är Ryska Posten Bemanning en pålitlig, engagerad och lyhörd samarbetspartner. Vad vi än behöver så finns Ryska Posten Bemanning där med sina mångsidiga medarbetare och hjälper oss.”
“Ryska Posten Bemannings kunskap, erfarenhet, engagemang och positiva inställning gör att ingenting är omöjligt, något vi får erfara om och om igen.”
“Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Ryska Posten. De hjälper oss med både bemanning, ”runner-tjänster” och event planering – alltid med snabba och supertrevliga medarbetare som passar fint ihop med vår företagskultur. De kommer snabbt in i jobbet och i teamet och fler än en gång har vi valt att anställa dem.”
“Vi på IHM är mycket nöjda med vårt samarbete med Ryska Posten Bemanning. Våra kunder består av många olika målgrupper och Ryska Posten Bemannings medarbetare har en imponerande förmåga att möta alla dessa kunder på ett målgruppsanpassat och ett professionellt sätt. Vi utvärderar regelbundet kundens upplevelse av bemötandet i Serviceorganisationen och sammanslaget resultat över året är 4.9 på en 5-gradig skala!”
“Professionellt bemötande, förståelse för vårt arbetssätt och träffsäker leverans.”
“Via Ryska Posten Bemanning får vi det stöd vi behöver för att vår FM service ska fungera på bästa sätt. De levererar kompetenta medarbetare för löpande uppdrag på ett professionellt sätt samt täcker upp vid sjukdom och semester med deras snabba expresservice. Ett företag vi litar på.”

AMBASSADÖR

URVAL AV ambulerande AMBASSADÖRER

Lär känna några av våra ambassadörer som arbetar ambulerande med att hjälpa till med akuta och tillfälliga bemanningsuppdrag.

WILLIAM

Vad är bra service enligt dig?
Bra service för mig är att vara lyhörd och initiativtagande samt agera efter eget omdöme – självklart med ett leende på läpparna.
CLARA

Vad är bra service enligt dig?
Jag tycker att bra service är när man tar sig tid att göra det lilla extra. Något besökaren eller kunden kommer minnas och dela med sig av till andra.
ANDREAS

Vad är bra service enligt dig?
Bra service är inte bara att tillgodose de uppenbara behoven eller göra precis det som förväntas av en utan att göra det där lilla extra som ingen räknat med.
ANDY

Vad gör dig till en bra ambassadör?
Att jag är målmedveten och energisk. Jag levererar service med stort engagemang och mycket god kvalitet.
ODA

Vad gör dig till en bra ambassadör?
Jag är flexibel, initiativtagande och alltid redo för nya utmaningar.
KLARA

Vad utmärker dig som ambassadör?
Jag har alltid ett leende på läpparna och levererar service i världsklass genom min inställning att allt är möjligt.
LUNA

Vilka är dina styrkor som ambassadör?
Mina främsta styrkor är att jag är mycket social och har lätt för att anpassa mig till olika situationer.
SAGA

Vilka är dina styrkor som ambassadör?
Jag älskar att lära mig nya saker och vara i situationer där jag måste tänka i nya banor. Jag strävar alltid efter att göra mitt absolut bästa och lite därtill.
ALEXANDRA

Vad är bra service enligt dig?
Att alltid ge den service man själv förväntar sig plus lite till.

JOBBSÖKANDE

NYFIKEN PÅ ATT VETA MER?

Läs mer om hur det är att arbeta som ambassadör för Ryska Posten Bemanning

Läs mer