LÖPANDE BEMANNING

DELTID ELLER HELTID?

Behöver ni bemanning tillsvidare men känner inte att ni är i en situation där ni kan anställa? Då är löpande bemanning något för er. Det innebär att vi hjälper er under en längre tid där vi skräddarsyr en lösning utifrån era behov. Det kan vara en heltids- eller deltidstjänst där en eller flera av våra stjärnor kommer in under en förutbestämd period eller löpande tills vidare. Självklart går det också att bestämma ett antal timmar i veckan som ni kan disponera fritt. Vi har stjärnor som är specialister inom allt från reception, administration och kundtjänst till ekonomi och övrig kontorsservice. Det du endast behöver fundera på är vad ni behöver hjälp med så tar vi fram en lösning tillsammans med er, allt för att täcka upp era behov!

TILLFÄLLIG BEMANNING

VI LÖSER LEDIGHET OCH ARBETSTOPPAR

Har ni det också stressigt inför högtider? Eller vill alla gå på semester samtidigt? Tillfällig bemanning är ett smart och effektivt sätt att hantera arbetstoppar, varierande resursbehov och semestertider. Ingen situation är för komplicerad för oss, vi är nämligen vana vid att skräddarsy lösningar utifrån våra kunders behov.

EXPRESSBEMANNING

HJÄLP INOM 60 MINUTER

Har receptionisten ringt och sjukanmält sig 30 minuter innan utsatt arbetstid? Drunknar ekonomiavdelningen bland kvitton och papper? Vi löser det! Vår expressbemanning är hos er inom 60 minuter innanför tullarna*. Du har väl inte missat att vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året? Med vår jour kan vi förenkla såväl din dag som natt! När ni känner att ni behöver hjälp med något, vet ni vilka ni kan ringa! (Oss alltså).

*För bokning utanför tull innebär det att en av våra stjärnor är på väg till er inom 30 minuter.

låt oss hitta din nästa stjärna

Tveka inte på att skicka din förfrågan till oss så återkommer vi så snart som möjligt. Vi ser framemot att hjälpa er med bemanning!

Boka nu

OUTSOURCING

VI GÖR DET SOM VI GÖR BÄST, NI GÖR DET SOM NI GÖR BÄST

Vill ni starta upp en ny kundtjänst? Eller behöver ni en riktigt serviceinriktad reception? Med vår outsourcinglösning ansvarar vi för driften av alla internservicefunktioner från start till slut, helt anpassade utifrån era specifika behov. Vi ser till att ni alltid har bästa tänkbara team på plats, hanterar semesterplaneringen och ansvarar för att det alltid finns utbildad backup och vikarier vid behov. Vi arbetar aktivt för att utveckla funktionen genom kontinuerliga avstämningar för att säkerställa bästa möjliga kvalitet i alla led, allt för att hjälpa er att driva ert företag framåt!

JOBBSÖKANDE

VILL DU BLI AMBASSADÖR?

Läs mer om hur det är att arbeta som ambassadör för Ryska Posten Bemanning

Läs mer